Seminar Abeceda – zanimiva in zabavna slovenščina na razredni stopnji

Seminar Abeceda – zanimiva in zabavna slovenščina na razredni stopnji

ABC_Image_640

SEMINAR ABECEDA – ZANIMIVA IN ZABAVNA SLOVENŠČINA NA RAZREDNI STOPNJI

Katere dejavnosti ponuditi učencem pri urah slovenščine, da bodo z zanimanjem sledili in usvajali cilje učnih načrtov? Katere so tiste aktivnosti učencev, ki bodo nudile ustrezno podporo njihovemu razvoju učnih potencialov? Seminar ponudi paleto aktivnosti, primerov dobre prakse, vse dejavnosti pa so izbrane tako, da otroku predstavljajo ustrezen izziv, ga spodbujajo, opogumljajo, usmerjajo in mu predstavljajo podporo pri učenju. Vse predstavljene dejavnosti lahko udeleženci seminarja vključijo v redni pouk ali pa v ure dodatne strokovne pomoči.

V primerih so dobro prikazani različni didaktični pristopi, ki strokovnim delavcem omogočajo modifikacijo glede na sposobnosti učenca hkrati pa upoštevajo vsebine in cilje učnega načrta za slovenščino.

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN?

Učiteljem razrednega pouka in strokovnim delavcem, ki izvajajo dodatno strokovno pomoč.

Število udeležencev seminarja je omejeno na največ 15.

  • ČAS TRAJANJA: 16 ur
  1. LOKACIJA: Center za montessori pedagogiko, Zavod za izobraževanje in razvoj montessori pedagogike, Jamova 6, 3000 Celje
  2. PRISTOPNINA SEMINARJA: Znesek seminarja se nakaže pred pričetkom seminarja oz. ob oddani pisni prijavi na TRR izvajalca.
  3. PRIJAVA: Prijave sprejemamo pisno do zapolnitve prostih mest posameznega izobraževanja. Ob oddani prijavi je potrebno izvršiti plačilo na TRR. Za prijavo in vse dodatne informacije nas kontaktirajte na el. pošto:

E-mail: center@montessori-education.org ali center@montessori-education.si

Web stran: www.montessori-education.org

 

TERMINI IZOBRAŽEVANJA

 Aktualna izobraževanja so objavljena na koledarju izobraževanj Aktualna izobraževanja

Cena izobraževanja: 120€ (končna cena za udeleženca tečaja).
TRR: SI56 6100 0002 5374 2862 (DH banka)

Deli ta prispevek