Splošni pogoji poslovanja

S prijavo na študij, tečaj ali izobraževanje na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in rezervacije.

Pogoji prijave na spletnem mestu www.montessori-education.org
Naročnik / udeleženec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani na spletnem mestu www.montessori-education.org (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Razpise tečajev, izobraževanj in študij na spletnem mestu www.montessori-education.org organizira CENTER ZA MONTESSORI PEDAGOGIKO, Zavod za izobraževanje in razvoj Montessori pedagogike.
Spletna stran www.montessori-education.org vam omogoča prijavo na razpisane tečaje, študije, izobraževanja ter ostalih dogodkov (v nadaljevanju: dogodkov) preko spleta.

Spletna stran je prosto dostopna na internetu. Na spletni strani so predstavljeni naši razpisani dogodki, podrobne informacije in cene dogodkov (redne cene in akcijske cene).

Prijave na dogodek
Po pregledu vsebine na spletni strani se na željeni dogodek prijavite tako, da najprej na spletni strani registrirate sebe kot uporabnika te spletne strani. To storite tako, da desno zgoraj na spletni strani izberete možnost Prijava. Sistem vam ponudi možnost prijave, ker pa še niste registrirani uporabnik izberete možnost “Registracija novega uporabnika”.

Pri registraciji izpolnite vsa obvezna polja in zagotovite prave informacije. Podatke, ki jih boste delili z nami bomo varovali skladno s pogoji o varstvu osebnih podatkov. Glej: Varstvo osebnih podatkov.

Po opravljeni registraciji na vaš e-poštni naslov prejmete podatke o vašem računu, ki ste jih dolžni varovati pred tretjimi osebami, ki bi utegnile zlorabiti vaš uporabniški račun.

Po opravljeni registraciji se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijavite v sistem spletne strani in tako lahko opravite prijavo na dogodek.

Pogoj za prijavo na dogodek na spletni strani www.montessori-education.org je registracija uporabnika. Kot uporabnik se morate ob prvi prijavi na dogodek registrirati (s tem se vpišete v zbirko podatkov udeležencev na spletni strani www.montessori-education.org in pridobite svoje uporabniško ime in geslo ). Ob vsaki naslednji prijavi se morate kot uporabnik na spletni strani prijaviti v sistem, kjer lahko sproti spreminjate in posodabljate svoje podatke (naslov, izobraževanja, kontaktni podatki, itd).

Kot udeleženec prejmete informatvno obvestilo o prijavi na dogodek po elektronski pošti na vaš naslov. Za tem vas pooblaščeno osebje kontaktira in se tako dogovorite za nadaljne postopke rezervacije, kot so zagotavljanje dodatnih informacij, urejanje plačil, morebitni popusti, itd.

Preklic rezervacije / prijave
Odjava od dogodka v redno razpisanih terminih je možna najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom dogodka. V nasprotnem primeru odjava ne bo možna.

Cene
Na spletni strani www.montessori-education.org so objavljene redne cene dogodkov. Cena dogodka se ne spreminja od vaše prijave dalje. Za plačilo dogodka za katerega je bila opravljena prijava se upoštevajo cene, ki so veljale na dan prijave.

Vse cene dogodkov na www.montessori-education.org so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je na končnem obračunu jasno naveden.

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku prijave.

Plačilo
Na spletni strani www.montessori-education.org je plačevanje onemogočeno. Po prijavi na dogodek se naknadno dogovorimo za način plačila. Vse informacije prejmete naknadno na vaš e-pošni naslov.

Uporaba spletne strani
CENTER ZA MONTESSORI PEDAGOGIKO, Zavod za izobraževanje in razvoj Montessori pedagogike ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij na spletni strani. CENTER ZA MONTESSORI PEDAGOGIKO, Zavod za izobraževanje in razvoj Montessori pedagogike si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

CENTER ZA MONTESSORI PEDAGOGIKO, Zavod za izobraževanje in razvoj Montessori pedagogike se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij navedenih na spletni strani www.montessori-education.org. V kolikor uporabnik opazi kakršno koli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj to nemudoma sporoči na enega izmed navedenih kontaktov.

Vsebine v spletni trgovini so avtorsko zaščitene. Kakršna koli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja CENTER ZA MONTESSORI PEDAGOGIKO, Zavod za izobraževanje in razvoj Montessori pedagogike prepovedana.

CENTER ZA MONTESSORI PEDAGOGIKO, Zavod za izobraževanje in razvoj Montessori pedagogike ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih strani, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj spletnih strani in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja
CENTER ZA MONTESSORI PEDAGOGIKO, Zavod za izobraževanje in razvoj Montessori pedagogike si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave.

Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.